Actuele levertijden:  Voor 12:00 uur besteld, levering na 3 werkdagen

  Kleur Beitsen

  18 producten

  per pagina

  18 producten

  per pagina

  Kleur beitsen

  Douglas hout heeft een prachtige roodbruine kleur, maar kan na verloop van tijd vergrijzen. Om dit te voorkomen behandel je het hout met beits. Bij Douglas-Hout.nl kies je uit diverse soorten en kleuren beitsen waarmee je jouw Douglas hout van een prachtige afwerking voorziet.

   

  Hout beitsen in verschillende kleuren

  Wil jij jouw houten bouwproject van een nieuwe kleur voorzien? Dan is beits een goed idee. Door het hout te beitsen bescherm je het tegen invloeden van buitenaf en voorzie je het bovendien meteen van een mooie nieuwe kleur. Je kunt hout beitsen in diverse kleuren. Kies bijvoorbeeld voor diepzwart of kiezelgrijs. De Remmers induline beits die wij verkopen is uitermate geschikt voor buiten hout. De beits bladdert niet en beschermt het hout goed tegen onder andere UV-licht en schimmels. Dat maakt deze beits een goede keuze voor onder andere schuttingen, pergola’s, overkappingen en tuinhuisjes. Remmers beits laat zich eenvoudig verwerken en kan zowel met een kwast als met een spuit aangebracht worden. Wil je het hout wel beschermen met Remmers induline, maar wil je het niet van een andere kleur voorzien? Kies dan voor blanke beits. Zo geniet je wel van de bescherming, maar zonder dat je voor een andere kleur hoeft te kiezen.

   

  Vergrijsd hout behandelen

  Heb jij een mooie houten constructie in de tuin staan, maar is deze door alle invloeden van buitenaf gaan vergrijzen? Dan kun je het hout behandelen met speciale ontgrijzer. Met dit product kun je de grijze verkleuringen en vervuiling eenvoudig van het hout verwijderen. Ook roetsporen, algen en mos zijn met de ontgrijzer te verwijderen. Zo krijgt het hout de oorspronkelijke kleur terug. Bescherm het hout daarna met een beits om te zorgen dat het niet weer gaat vergrijzen. Dan geniet je nog langer van jouw mooie houten producten.

   

  Advies over remmers beits, induline en andere behandelingen

  De Remmers beits die je in ons assortiment vindt, is geschikt voor diverse houtsoorten. Douglas hout kan goed met de beits behandeld worden, maar ook grenen-, vuren- en eikenhout is hier geschikt voor. Zo geef je jouw pergola, veranda of tuinhuisje gemakkelijk een nieuwe kleur én goede bescherming. Heb je vragen over de verschillende kleuren of soorten beits, of over het beitsen van Douglas hout in het algemeen? Dan horen we graag van je. Vertel ons voor welke uitdaging je staat en we voorzien je van een passend advies. Zo kies jij goed geïnformeerd de juiste producten en behaal je fantastische resultaten met de kleur beitsen.