Actuele levertijden:  Voor 12:00 uur besteld, levering na 3 werkdagen

  Plaat Materiaal

  2 producten

  per pagina

  1. 111124912419
   Plaatmateriaal lariks 19x2497x1247mm
   Vanaf € 187,65  per meter
  2. 131012224418
   Plaatmateriaal underlayment 18x1220x2440mm
   Vanaf € 67,00  per meter

  2 producten

  per pagina

  Plaatmateriaal

  Houten plaatmateriaal van Radiata Pine is te gebruiken voor uiteenlopende toepassingen. Het heeft een robuuste uitstraling en een lange levensduur. Dit maakt dit plaatmateriaal erg geschikt voor het realiseren van onder andere dakbeschotten, wandafwerkingen en tuinmeubels.

  De vele toepassingen van Radiata Pine houten plaatmateriaal

  Ons plaatmateriaal van Radiata Pine is te gebruiken voor diverse projecten. Zo is het goed in te zetten bij het maken van dakbeschot, maar wordt het ook gebruikt bij het maken van meubels. Ook voor wandafwerking komt de Radiata Pine plaat van pas. Radiata Pine heeft veel goede eigenschappen die in het plaatmateriaal terug te vinden zijn. Zo is het hout licht van gewicht maar toch erg sterk. Dat zorgt ervoor dat het makkelijk is om ermee te werken en dat je lang plezier zult hebben van jouw bouwproject met Radiata Pine plaatmeteriaal. Het plaatmateriaal is perfect in te zetten voor verschillende soorten projecten zoals daken, wandafwerking, meubels en dragende vloeren.

  Radiata pine of Lariks hout?

  Naast ons Radiata Pine plaatmateriaal vind je bij ons ook platen van Lariks hout. Lariks hout lijkt veel op Douglas hout en de twee houtsoorten kunnen uitstekend met elkaar gecombineerd worden. Lariks hout is wat geler van kleur en zeer geschikt om te gebruiken in een constructie van Douglas hout.

  Underlayment platen als goede basis

  Onze underlayment platen van Radiata Pine vormen een uitstekende basis voor wanden, vloeren en daken. De underlayment platen zijn stevig en hebben weinig last van vocht en droogte. Hierdoor trekken ze niet krom en hoef je ook niet bang te zijn voor barsten of scheuren. Dat maakt van underlayment platen de ideale basis voor veel bouwconstructies.

  Advies bij het kiezen van Douglas plaatmateriaal

  Twijfel je tussen Radiata Pine houten plaatmateriaal en plaatmateriaal Lariks? Of zoek jij plaatmateriaal in een afmeting die wij niet standaard in het assortiment hebben? Neem dan contact met ons op. We horen graag waar we je bij kunnen helpen. We staan altijd klaar met een passend advies en leveren ook maatwerk. Laat ons weten wat je zoekt en we brengen een vrijblijvende offerte uit. Naast platen, vind je bij ons ook allerlei andere producten, zoals Douglas balken, Douglas planken en Douglas regels. Zo bestel je bij ons alle producten die jij nodig hebt voor je volgende bouwproject.