Actuele levertijden:  Voor 12:00 uur besteld, levering na 2 werkdagen

Met deze tuinhoutolie geef je houten tuinmeubels, vlonders of terrassen de nodige bescherming. De olie is geschikt voor nagenoeg alle houtsoorten.

Specificaties van Remmers Tuinhoutolie ECO douglas 2,5 ltr.

 • Inhoud: 2,5l.
 • Verbruik: 2,5l. = ca. 20 m2 (2 laags aangebracht)

Goed om te weten over Remmers Tuinhoutolie ECO

De tuinhoutolie zorgt voor duurzame bescherming van alle tuinhout soorten. Qua kleur is de olie afgestemd op de houtsoorten Teak, Bankirai, Lariks en Douglas. De olie is weer- en UV bestendig en laat zich makkelijk verwerken met een kwast naar keuze.

Bij Douglas-hout vind je verschillende beitsen en toebehoren, waaronder ook diverse soorten kwasten. Kies, afhankelijk van het te behandelen oppervlak, voor een blok-, ronde of platte kwast.

Hoe regelmatig moet ik mijn hout behandelen?

Onder invloed van verschillende omstandigheden kan verkleuring optreden. Denk aan bijvoorbeeld zonlicht, vocht en wind. Omdat deze omstandigheden per situatie verschillend kunnen zijn, is het voor de één eerder nodig om opnieuw te behandelen als voor de ander. Zie je dat je hout begint te verkleuren? Dan is het tijd voor een nieuw laagje olie.

Advies nodig over het gebruik Tuinhoutolie?

Ga je binnenkort de tuinhoutolie gebruiken en heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!

Meer informatie
CategorieKleur Beitsen

** ACTIE ** Remmers Tuinhoutolie ECO douglas 2,5 ltr.

€ 49,57 € 40,97
Postbezorging mogelijk

Artikelen met het label 'Postbezorging mogelijk' worden als pakket verstuurd. De verzendkosten voor een pakketlevering zijn €12.50 inclusief BTW. Bestellingen worden doorgaans binnen 2 werkdagen bij u afgeleverd.

 •  

  Gratis bezorging Bij bestelling vanaf € 2.500,-

 •  

  Top kwaliteit douglas hout Sterk, duurzaam en betaalbaar

 •  

  Artikelen op maat gezaagd Uw maatwerk door ons te realiseren