Actuele levertijden:  Voor 12:00 uur besteld, levering na 2 werkdagen

Deze beits is transparant met wat geel pigment en geeft het hout een warme uitstraling. Met blanke beits bescherm je het hout tegen schimmels en UV-licht.

Specificaties van Remmers beits GW 310 blank 2,5 ltr.

 • Inhoud: 2,5l.
 • Verbruik: 2,5l. = 10 m2 (2 laags aangebracht)

Goed om te weten over Remmers beits GW310

Wil je langer plezier hebben van je Douglas houten bouwproject? Dan raden wij aan het hout te behandelen met een beits. Deze beits is vrij dun, laat zich makkelijk verwerken en is geschikt voor alle soorten buiten hout (boven het maaiveld). GW310 zorgt voor de nodige bescherming tegen onder andere schimmel en UV-licht. Daarnaast helpt de beits voor een goede vochtregulering van het hout.

We hebben verschillende beitsen en toebehoren in ons assortiment, waaronder ook diverse soorten kwasten. Kies, afhankelijk van het te behandelen oppervlak, voor een blok-, ronde of platte kwast.

Hoe regelmatig moet ik mijn hout beitsen?

Onder invloed van zonlicht, vocht en wind kan gebeitst hout verkleuren. Omdat de omstandigheden per situatie kunnen verschillen, zal het voor de één eerder nodig zijn het hout opnieuw te behandelen dan voor de ander. De meeste beitsen blijven 3 jaar lang mooi van kleur. Opnieuw behandelen is pas nodig wanneer er sprake is van verkleuring.

Advies nodig over het gebruik van Remmers beits?

Ga je binnenkort met de beits aan de gang en heb je nog vragen? Aarzel niet en neem contact met ons op. We helpen je graag verder!

Meer informatie
CategorieKleur Beitsen

** ACTIE ** Remmers beits GW310 blank 2,5 ltr. | FT30468 + UV blocker

€ 44,73 € 36,97
Postbezorging mogelijk

Artikelen met het label 'Postbezorging mogelijk' worden als pakket verstuurd. De verzendkosten voor een pakketlevering zijn €12.50 inclusief BTW. Bestellingen worden doorgaans binnen 2 werkdagen bij u afgeleverd.

 •  

  Gratis bezorging Bij bestelling vanaf € 2.500,-

 •  

  Top kwaliteit douglas hout Sterk, duurzaam en betaalbaar

 •  

  Artikelen op maat gezaagd Uw maatwerk door ons te realiseren