Actuele levertijden:  Voor 12:00 uur besteld, levering na 3 werkdagen

  Betonpoeren

  9 producten

  per pagina

  9 producten

  per pagina

  Betonpoeren

  Leg een stevige fundering onder jouw houten constructie met betonpoeren. Of je nou een veranda, overkapping of carport bouwt, betonpoeren zorgen ervoor dat jouw constructie stevig blijft staan. Bovendien zorgen de betonpoeren ervoor dat het hout minder snel aangetast wordt door schimmels en houtrot. Kies daarom de juiste betonpoeren bij Douglas-Hout.nl en begin met bouwen.

   

  Een stevige fundering is onmisbaar

  Welk bouwproject jij ook voor ogen hebt, het leggen van een stevige fundering is altijd belangrijk. Je wilt immers niet dat jouw bouwwerk gaat verzakken. Voldoende aandacht besteden aan de fundering is daarom noodzakelijk. Bij houten constructies vormen betonpoeren vaak een goede basis. De betonpoer zorgt ervoor dat het gewicht van de constructie beter verdeeld wordt over de ondergrond. Hierdoor hoef je niet bang te zijn dat het geheel gaat verschuiven, verzakken of omwaait. Bovendien zorgt de betonpoer ervoor dat de Douglas palen beter beschermd worden tegen houtrot en schimmels. Doordat de betonpoer in de grond staat en de houten paal hierdoor niet, kan vocht het hout minder aantasten. Dat is goed voor de levensduur van jouw constructie.

   

  Welk formaat betonpoer heb je nodig?

  Als je betonpoeren gaat kopen, is het belangrijk dat je het juiste formaat betonpoer kiest. Hoe groter de betonpoer is, hoe hoger de draagkracht is. Vaak blijft een betonpoer deels boven de grond uitsteken. Dan is het mooi als de breedte van de paal aansluit op de breedte van de betonpoer. Voor een paal van 15x15 centimeter, kies je dan ook een betonpoer van 15 x 15 centimeter. Zo sluiten de verschillende onderdelen mooi op elkaar aan. Er zijn ook betonpoeren in een piramidevorm. Deze zijn aan de onderkant breder, waardoor ze meer draagkracht hebben, maar sluiten aan de bovenkant mooi aan op het formaat van de houten paal. Zo heb je het beste van twee werelden.

   

  Advies over het kopen van betonpoeren

  Wil jij een stevige fundering leggen voor jouw veranda, tuinhuisje of overkapping, maar twijfel je over welke producten je hiervoor het beste kunt gebruiken? Neem dan contact met ons op. We hebben veel kennis over de vele producten en kunnen door onze ervaring altijd een passend advies geven. Daarbij leveren we veel houten producten op maat, waardoor er veel mogelijk is. Heb jij de betonpoeren (en eventueel andere producten) gevonden die jouw bouwproject naar een volgend niveau tillen? Bestel ze dan gemakkelijk in onze webshop. We bezorgen de producten zo snel mogelijk bij je thuis, zodat je snel aan de slag kunt.

   

  Bezig met een project van Douglas hout? Bekijk ook onze andere Douglas hout accessoires.