Actuele levertijden:  Voor 12:00 uur besteld, levering na 2 werkdagen

  Douglas Schaaldelen

  1 product

  per pagina

  1. Douglas schaaldeel 22x200mm fijnbezaagd
   Douglas schaaldeel 22x200mm fijnbezaagd
   Vanaf € 3,86  per meter

  1 product

  per pagina

  Wat zijn schaaldelen?

  Douglas houten schaaldelen zijn ruwe planken waar de schors nog aan zit. Als u Douglas-houten schaaldelen gebruikt krijgt uw bouwproject een prachtige robuuste uitstraling. Door de Douglas houten schaaldelen te potdekselen (waarbij de schaaldelen als het ware dakpansgewijs worden gelegd) loopt het regenwater van de planken af.

  Waar worden Douglas houten schaaldelen voor gebruikt?

  Vanwege het sterk decoratieve karakter van Douglashouten schaaldelen worden ze veel toegepast als gevelbekleding, maar ook voor een afrastering zijn de schaaldelen uitermate geschikt.

  Levensduur Douglas hout

  Douglas hout is de sterkste Europese naaldhoutsoort is die er bestaat. Douglas-hout gaat ook minimaal 10 tot 15 jaar mee. Daarom wordt Douglas hout veel gebruikt voor toepassingen buitenshuis. De mooie roodbruine kleur van het hout wordt vaak niet behandeld en verkleurt na verloop van tijd naar een blauwgrijze tint. Om dat te voorkomen kunt u beits of impregneer gebruiken om het Douglashout mee te bewerken. Deze beitsen en teer vindt u ook in de webshop van Douglas-hout.nl.

  Ruim assortiment bij Douglas-hout.nl

  In ons assortiment vindt u bijvoorbeeld palen, balken, regels, planken, Zweeds rabat, schaaldelen, schoren en plaatmateriaal. Daarnaast kunt u ook Douglas bouwsystemen en ramen en deuren vinden. Alles in verschillende formaten. Staat de maat die u nodig heeft er nog niet bij? Wij leveren ook maatwerk. Maatwerk is eenvoudig te bestellen via de webshop.

  Douglas-hout in Ede: de specialist in producten van Douglas hout

  Wij zijn dé leverancier van Douglas hout in Nederland en België. Bij ons vindt u een enorme voorraad en een bijzonder ruim assortiment van Douglas houten producten. Hier start dus de ideale voorbereiding van uw bouwproject. Of het nu gaat om een schutting, vlonder, veranda of tuinhuis, bij ons vindt u alle Douglas houten producten die u daarvoor nodig heeft.