Actuele levertijden:  Voor 12:00 uur besteld, levering na 2 werkdagen

Douglas Schaaldelen

1 product

per pagina

  1. 111102223020
    Douglas schaaldeel 22x200mm fijnbezaagd
    Vanaf € 3,38  per meter

1 product

per pagina

Douglas schaaldelen

Schaaldelen geven een natuurlijke en robuuste uitstraling aan een project. Is dit precies wat jij wilt? Kies dan voor schaaldelen van sterk Douglas hout.

 

Douglas schaaldelen: voor een stoere afwerking

Wil jij jouw bouwproject een extra robuuste uitstraling geven? Dan zijn Douglas schaaldelen een goede keuze. Schaaldelen zijn ruwe planken waar de schors van de boom nog aan zit. Hierdoor hebben de schaaldelen een natuurlijke uitstraling. Dat maakt ze erg geschikt voor het afwerken van bijvoorbeeld schuren, tuinhuisjes en schuttingen. Douglas schaaldelen worden veel gebruikt als gevelbekleding, maar zijn ook erg geschikt als afrastering.

 

De belangrijkste eigenschappen van Douglas schaaldelen

Douglas schaaldelen zijn gemaakt van een van de sterkste soorten Europees naaldhout dat er bestaat. Douglas hout heeft een mooie roodbruine kleur en een lange levensduur. Het hout gaat gemakkelijk 10 tot 15 jaar mee. Na verloop van tijd kan het hout door de buitenlucht wel gaan vergrijzen. Als je dit niet wilt, dan kun je de Douglas schaaldelen behandelen met beits. Het robuuste hout maakt Douglas schaaldelen erg geschikt voor uiteenlopende projecten. Door de schaaldelen te potdekselen (waarbij je de delen dakpansgewijs plaatst) loopt regenwater van de planken af. Zo zijn de schaaldelen voor nog meer toepassingen geschikt.

 

Combineer meerdere soorten Douglas producten

Bij Douglas-Hout.nl hebben we een ruime voorraad aan Douglas producten. Dit zijn Douglas schaaldelen, maar ook onder andere Zweeds Rabat, planken, balken en regels van Douglas vind je bij ons. Hebben wij het formaat dat je zoekt niet op voorraad? Dan is het goed om te weten dat wij ook maatwerk leveren. Als je een ander formaat Douglas schaaldelen zoekt dan wij standaard in het assortiment hebben, is dat dus ook geen enkel probleem. Als je van de Douglas schaaldelen de prijs wilt weten, kun je dit via de website altijd opvragen.

 

Een mooie afwerking met Douglas schaaldelen

Door hun robuuste uitstraling zijn Douglas schaaldelen erg geschikt voor het mooi afwerken van diverse projecten. Bij ons vind je schaaldelen met een lengte tussen de 2 en 5 meter. Zulke lange planken staan mooi als gevelbekleding, schutting of afrastering. Heb je kortere planken nodig? Ook dat is geen enkel probleem. De schaaldelen kunnen in breedte variëren. Dit benadrukt hun natuurlijke uitstraling.

 

Advies bij jouw volgende bouwproject

Wil jij ook graag met Douglas schaaldelen aan de slag, maar heb je nog enkele vragen? Of wil je advies over andere producten van Douglas hout? Neem dan contact met ons op. We staan je graag bij met een persoonlijk advies en helpen je bij het kiezen uit ons ruime assortiment. Zo begint jij jouw volgende project zeker goed.

Douglas schaaldelen
Wat zijn schaaldelen?

Schaaldelen zijn planken waarbij aan de zijkanten schors zichtbaar is. De schaaldelen zijn niet recht van vorm, maar variëren in breedte van 150m tot 250mm.

Waar worden schaaldelen voor gebruikt?

Schaaldelen worden vaak gebruikt als wandbekleding of om hekken mee te maken.

Is het mogelijk de schaaldelen op elke gewenste lengte te laten afkorten?

Jazeker! Voor een kleine vergoeding kunnen wij de schaaldelen afkorten op een lengte naar keus. Zet hiervoor een vinkje bij afkorten en geef de gewenste lengte aan.