Actuele levertijden:  Voor 12:00 uur besteld, levering na 2 werkdagen

Bouwbenodigdheden

17 producten

per pagina

17 producten

per pagina

Bouwbenodigdheden

Bij Douglas-Hout.nl helpen we je graag bij het realiseren van jouw complete bouwproject. Daarom hebben we een ruim assortiment met verschillende producten. Onze bouwbenodigdheden zijn hier een belangrijk onderdeel van. Van schroefbits tot kozijnankers, je vindt het hier allemaal.

Welke bouwbenodigdheden verkopen wij?

Bij Douglas-Hout.nl ligt onze focus op de verkoop van Douglas houten producten. Maar omdat wij onze klanten graag zo compleet mogelijk van dienst zijn, hebben we ook veel andere producten in ons assortiment. Deze producten komen van pas bij uiteenlopende projecten. Of je nou een nieuwe schutting gaan installeren of dat je een veranda gaat bouwen, we hebben de juiste bouwbenodigdheden voor je. Van supersterke constructielijm tot aan schroefbits in meerdere formaten, je vindt het allemaal bij ons. Ook RVS stoelhoeken, chemisch ankers en kozijnankers vind je bij onze bouwbenodigdheden. Al deze producten zijn van hoge kwaliteit, zodat je zeker weet dat je er verder mee komt.

Combineer de producten die jij nodig hebt

Voor het realiseren van jouw project heb je hoogstwaarschijnlijk meerdere producten nodig. Bij Douglas-Hout is het heel eenvoudig om al deze producten in één keer te bestellen. We hebben een groot assortiment Douglas houten producten, maar ook betonpoeren voor de fundering, deurbeslag, bouten en moeren en andere bouwbenodigdheden vind je bij ons. Zo stel je gemakkelijk zelf het pakket samen dat jij nodig hebt. Bekijk ons ruime assortiment en selecteer eenvoudig de producten die jij nodig hebt. Je bestelt alles voor jouw project dan in één keer en wij zorgen ervoor dat het zo snel mogelijk bij jou thuis wordt afgeleverd. Of kom het zelf bij ons in Ede ophalen. Zo kun je zo snel mogelijk aan de slag.

Wij helpen je op weg

Sta je aan het begin van een nieuw project, maar heb je nog twijfels over de juiste producten of aanpak? Of loop je halverwege een plan vast en weet je niet welke producten je precies nodig hebt? Dan helpen we je graag weer op weg. Ook als je producten zoekt die wij niet standaard in het assortiment hebben zitten, kijken we graag wat we voor je kunnen doen. Onze houten producten kunnen wij vaak op maat voor je maken. Ook het zagen van verschillende verbindingen is voor ons geen enkel probleem. We horen dan ook graag wat we voor jou en jouw project kunnen betekenen. We denken graag met je mee, zodat je zo snel mogelijk aan de slag kunt.

Bouwbenodigdheden
Waar gebruik je een kozijnanker voor?

Je kunt een kozijnanker gebruiken voor het stevig bevestigen van een kozijn, maar ook voor bijvoorbeeld het bevestigen van een balk aan een muur.

Welke bits zitten in de Dynaplus bitset?

In de bitset vind je bits met torx in de maten 10, 15, 20, 25, 27, 30 en 40, bits met kruiskop in de maten PH1, PH2, PH3, PZ1, PZ2 en PZ3, bits met sleuf in 3mm, 4mm en 5mm en bits met inbus in 3mm, 4mm, 5mm en 6mm.

Kan je hout verlijmen met Super High Tack Zwart?

Ja, dat kan! Met de lijmkit verlijm je gemakkelijk en zonder lijmklemmen onder andere hout. De lijmkit is overschilderbaar en weerbestendig.