Actuele levertijden:  Voor 12:00 uur besteld, levering na 2 werkdagen

Daktrimmen en toebehoren

15 producten

per pagina

15 producten

per pagina

Daktrimmen en toebehoren

Om lekkage aan platte daken te voorkomen, heb je goede daktrimmen nodig. Ook zorgen deze dakrandprofielen ervoor dat dakbedekking niet van het dak kan waaien. Daarom heb je voor onder andere tuinhuisjes, overkappingen en schuurtjes goede daktrimmen en andere toebehoren nodig. Ontdek ons assortiment.

 

Waarom zijn daktrimmen belangrijk?

Bij Douglas-Hout.nl hebben we een ruim assortiment aan producten van Douglas hout, maar daar houdt het niet bij op. Ook voor de dakbedekking van jouw project hebben we veel in het assortiment. Daktrimmen en toebehoren maken hier een belangrijk deel van uit. Op een plat dak is een daktrim absoluut onmisbaar. Zonder daktrim is de kans op lekkage veel groter. Vuil en vocht kunnen zich door de daktrim niet ophopen tussen de verschillende lagen van de dakbedekking. Zonder daktrim gebeurt dit wel, waardoor er kieren tussen de verschillende lagen komen te zitten. Hierdoor ontstaat er snel lekkage. Daarnaast zorgt de daktrim ervoor dat het dak er netjes afgewerkt uitziet en kan de dakbedekking door de daktrim niet van het dak afwaaien. Bij een storm hoef jij dan ook niet snel bang te zijn dat je dakbedekking loslaat. Daarom kies je bij ons uit verschillende daktrimmen waarmee je jouw dak van een goede afwerking voorziet.

 

Welke daktrimmen heb je nodig?

In ons ruime assortiment daktrimmen vind je zowel binnenhoeken als buitenhoeken en platte tussenstukken. We leveren deze daktrimmen allemaal inclusief schroeven en met koppelplaatjes. Zo monteer je de daktrimmen gemakkelijk op het dak van je schuur of overkapping. We verkopen de daktrimmen in meerdere uitvoeringen, waardoor je een daktrim kiest die jouw project het mooiste afwerkt. Kies voor een stoere, strakke afwerking bijvoorbeeld voor een zwarte daktrim. Werk met zo’n daktrim een EPDM dak mooi af. Maar ook andere varianten hebben wij in het assortiment. Afhankelijk van jouw project kies je de daktrimmen die hier het beste bij passen.

Advies over de juiste daktrimmen en andere producten

Twijfel jij over welke daktrimmen jij nodig hebt voor jouw dak? Of wil je graag advies over dakbedekking of andere producten van Douglas-Hout.nl? Neem dan contact met ons op. We hebben veel ervaring met diverse bouwprojecten en we helpen je graag met een passend advies. Ook als je de producten die je zoekt niet kunt vinden, horen we graag van je. We denken graag met je mee over een geschikte oplossing voor jouw situatie. Zo helpen we je bij het realiseren van mooie projecten.

Daktrimmen en toebehoren
Waar gebruik je een daktrim voor?

Een daktrim voorkomt lekkage en houdt de dakbedekking goed op zijn plek. Naast functioneel heeft een daktrim ook een esthetische functie. Met een daktrim ziet je dak er netjes afgewerkt uit.

Moet ik ruimte tussen daktrimmen laten bij het plaatsen?

Ja, de daktrim heeft iets ruimte nodig om te kunnen werken. Een aluminium daktrim kan per meter lengte ongeveer 1mm uitzetten. De daktrimmen zijn eenvoudig met elkaar te verbinden met de bijgeleverde koppelplaatjes.

Hebben jullie naast de aluminium kleur daktrimmen ook daktrimmen met een andere kleur?

Naast de aluminium kleur verkopen wij de daktrimmen ook in het zwart en antraciet.