Actuele levertijden:  Voor 12:00 uur besteld, levering na 2 werkdagen

  Daktrimmen en toebehoren

  17 producten

  per pagina

  17 producten

  per pagina

  Daktrimmen en toebehoren

  Om lekkage aan platte daken te voorkomen, heb je goede daktrimmen nodig. Ook zorgen deze dakrandprofielen ervoor dat dakbedekking niet van het dak kan waaien. Daarom heb je voor onder andere tuinhuisjes, overkappingen en schuurtjes goede daktrimmen en andere toebehoren nodig. Ontdek ons assortiment.

   

  Waarom zijn daktrimmen belangrijk?

  Bij Douglas-Hout.nl hebben we een ruim assortiment aan producten van Douglas hout, maar daar houdt het niet bij op. Ook voor de dakbedekking van jouw project hebben we veel in het assortiment. Daktrimmen en toebehoren maken hier een belangrijk deel van uit. Op een plat dak is een daktrim absoluut onmisbaar. Zonder daktrim is de kans op lekkage veel groter. Vuil en vocht kunnen zich door de daktrim niet ophopen tussen de verschillende lagen van de dakbedekking. Zonder daktrim gebeurt dit wel, waardoor er kieren tussen de verschillende lagen komen te zitten. Hierdoor ontstaat er snel lekkage. Daarnaast zorgt de daktrim ervoor dat het dak er netjes afgewerkt uitziet en kan de dakbedekking door de daktrim niet van het dak afwaaien. Bij een storm hoef jij dan ook niet snel bang te zijn dat je dakbedekking loslaat. Daarom kies je bij ons uit verschillende daktrimmen waarmee je jouw dak van een goede afwerking voorziet.

   

  Welke daktrimmen heb je nodig?

  In ons ruime assortiment daktrimmen vind je zowel binnenhoeken als buitenhoeken en platte tussenstukken. We leveren deze daktrimmen allemaal inclusief schroeven en met koppelplaatjes. Zo monteer je de daktrimmen gemakkelijk op het dak van je schuur of overkapping. We verkopen de daktrimmen in meerdere uitvoeringen, waardoor je een daktrim kiest die jouw project het mooiste afwerkt. Kies voor een stoere, strakke afwerking bijvoorbeeld voor een zwarte daktrim. Werk met zo’n daktrim een EPDM dak mooi af. Maar ook andere varianten hebben wij in het assortiment. Afhankelijk van jouw project kies je de daktrimmen die hier het beste bij passen.

  Advies over de juiste daktrimmen en andere producten

  Twijfel jij over welke daktrimmen jij nodig hebt voor jouw dak? Of wil je graag advies over dakbedekking of andere producten van Douglas-Hout.nl? Neem dan contact met ons op. We hebben veel ervaring met diverse bouwprojecten en we helpen je graag met een passend advies. Ook als je de producten die je zoekt niet kunt vinden, horen we graag van je. We denken graag met je mee over een geschikte oplossing voor jouw situatie. Zo helpen we je bij het realiseren van mooie projecten.