Actuele levertijden:  Voor 12:00 uur besteld, levering na 2 werkdagen

Levering en bezorgkosten

Bestellen

Na uw bestelling ontvangt u automatisch een email met daarin uw bestelgegevens.
Wij streven ernaar uw bestelling zo spoedig mogelijk te bezorgen, u kunt hiervoor zelf in de kalender een gewenste datum aangeven. U ontvangt 1 werkdag van tevoren een bericht vanuit het transportbedrijf, daarin staat vermeld welk dagdeel zij bij u komen lossen.

Afhalen 

Bij het plaatsen van een bestelling kunt u aangeven of u de bestelling wilt laten bezorgen of dat u de bestelling bij ons af wilt komen halen in Ede. Bij een afhaalbestelling krijgt u van ons een bericht wanneer uw bestelling voor u klaar ligt.

Bezorgen

Wij bezorgen in heel Nederland  (m.u.v. de Waddeneilanden). De bezorgkosten worden berekend op basis van de orderwaarde.

Bestellingen tot € 500,-: € 145,- incl. BTW
Bestellingen van € 500,- tot € 2.500,-: € 120,- incl. BTW
Bestellingen vanaf € 2.500,-: Gratis

Extra toeslag

Voor het bezorgen op bijzondere afleveradressen, die door onze chauffeur niet direct te bereiken zijn (bijvoorbeeld door wateroversteekplaatsen), kan een extra toeslag in rekening worden gebracht.

Levering

Uw bestelling wordt op een goed bereikbare plaats direct naast de vrachtwagen gelost door een extern transportbedrijf. Voor verder verplaatsen dient u zelf zorg te dragen. Heeft u een voorkeur dat de bestelling op een andere plek gelost moet worden, dan dient u dit ter plekke met de chauffeur te overleggen. Eventuele schades etc. die hierdoor ontstaan is uw risico.

Indien u niet in staat bent om de goederen zelf in ontvangst te nemen, dan wordt hierbij aangenomen dat de levering akkoord is, evt. reclamatie binnen 48 uur.

Contact

Douglas-hout.nl
Dwarsweg 8
6716 BJ Ede
Tel.: 0318-501331
E-mail: info@douglas-hout.nl