Actuele levertijden:  Voor 12:00 uur besteld, levering na 3 werkdagen

    Schroeven Anti Roest-Coating

    18 producten

    per pagina

    18 producten

    per pagina

    Schroeven anti roest-coating

    Schroeven zijn onmisbaar bij de meeste projecten. Het zou ontzettend zonde zijn als de schroeven na enige tijd zouden gaan roesten. Daarom vind je bij Douglas-Hout.nl een ruim assortiment schroeven met anti roest-coating. Door deze speciale coating gaan de schroeven lang mee en hoef jij je geen zorgen te maken over roest.

    Waarom kiezen voor schroeven met AR coating?

    Voor veel klussen in de tuin zijn goede schroeven onmisbaar. Aan deze schroeven stel je natuurlijk de hoogste eisen. De schroeven moeten niet alleen gemakkelijk in te draaien zijn, ze moeten ook sterk zijn én ze moeten natuurlijk lange tijd meegaan. Dat laatste is buiten, in een vochtige omgeving, een belangrijk aandachtspunt. Normale schroeven kunnen onder dit soort omstandigheden helaas snel gaan roesten. Gelukkig zijn er speciale schroeven met anti roest-coating. Deze coating geeft de schroeven lange tijd een sterke bescherming tegen roest. Na een oppervlaktebeschadiging herstelt de coating zichzelf, waardoor roest geen schijn van kans heeft. Dat maakt schroeven met anti roest-coating een geweldige keuze voor al jouw buitenprojecten.

    Verschillende soorten schroeven

    Verschillende projecten vragen om verschillende soorten schroeven. Daarom hebben we diverse soorten schroeven met anti roest-coating in het assortiment. Van kleine schroeven, met een afmeting van 4,0 x 35 mm, tot aan grote schroeven, van 6,0 x 160 mm. Ook hebben we speciale paalhouder schroeven en potdeksel schroeven. De potdeksel schroeven worden vaak gebruikt bij Zweeds rabat planken. Daarom worden ze ook wel gevelschroeven genoemd. Al dit soort schroeven zijn verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen en maten, zodat je altijd de juiste schroef met anti roest-coating voor jouw project vindt.

    Combineer de producten die jij nodig hebt

    Heb jij niet alleen schroeven met AR coating nodig, maar ook andere producten om jouw project te realiseren? Neem dan ook zeker een kijkje bij onze andere producten. Wij hebben een ruim assortiment met onder andere Douglas houten planken, balken en regels, maar ook bouwbenodigdheden en betonpoeren. Zo hebben we alles voor het creëren van onder andere veranda’s, pergola’s en tuinhuisjes.

    Hulp bij jouw project

    Vraag jij je af welke schroeven met anti roest-coating de beste keuze zijn voor jouw project? Of heb je vragen over andere producten? Neem dan contact met ons op. We beantwoorden al jouw vragen en adviseren je over de diverse producten. Ook leveren we maatwerk en kunnen we diverse verbindingen zagen. Laat ons weten wat je zoekt en denken graag met jou mee.