Actuele levertijden:  Voor 12:00 uur besteld, levering na 2 werkdagen

Met onze HK Lazuur Douglas geef je jouw buitenproject de kleur van vers gezaagd Douglas hout en bescherm je het hout tegen de invloed van UV-licht en vocht.

Specificaties van HK Lazuur Douglas

 • Inhoud: 2,5 liter
 • Verbruik: 2,5 liter = 15 m2 (2 laags aangebracht)
 • Kleur: Douglas

Waarom gebruik je Remmers HK Lazuur Douglas?

Wil je de mooie roodbruine kleur van vers gezaagd Douglas hout behouden? Gebruik dan HK Lazuur Douglas. Heb je een schutting, pergola of gevelbetimmering van eiken, grenen of vuren? Ook hier kan je de HK Lazuur voor gebruiken. Je brengt de HK Lazuur gemakkelijk aan met een kwast of spuit. Afhankelijk van het te behandelen oppervlak, kies je voor een blokkwast, ronde kwast of platte kwast.

Behalve kleurbehoud levert het gebruik van HK Lazuur nog meer voordelen op. Je hebt geen last van bladderen, scheuren of barsten. Behandeling met de HK Lazuur zorgt voor blauwzwam-wering en beschermt het hout tegen algen en schimmels.

Advies bij het gebruiken van Remmers HK Lazuur

HK Lazuur kan je gebruiken voor alle buiten hout boven het maaiveld. Voor het beste resultaat breng je minimaal twee lagen aan. De HK Lazuur droogt snel. Je hoeft dus niet lang te wachten voordat je de tweede laag kan aanbrengen. Is het tijd voor een nabehandeling? Dan is schuren niet nodig.

Met een blik van 2,5 liter kan je een oppervlak van ongeveer 15 m2 met twee lagen behandelen. Heb je hulp nodig bij het bepalen van het aantal blikken dat je nodig zult hebben voor jouw schutting, overkapping of ander project? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag!

Meer informatie
CategorieKleur Beitsen

Remmers beits HK-Lazuur Douglas RC-190 2,5 ltr.

€ 56,97 € 47,08
Postbezorging mogelijk

Artikelen met het label 'Postbezorging mogelijk' worden als pakket verstuurd. De verzendkosten voor een pakketlevering zijn €12.50 inclusief BTW. Bestellingen worden doorgaans binnen 2 werkdagen bij u afgeleverd.

 •  

  Gratis bezorging Bij bestelling vanaf € 2.500,-

 •  

  Top kwaliteit douglas hout Sterk, duurzaam en betaalbaar

 •  

  Artikelen op maat gezaagd Uw maatwerk door ons te realiseren