Actuele levertijden:  Voor 12:00 uur besteld, levering na 2 werkdagen

Douglas Bouwsysteem

5 producten

per pagina

5 producten

per pagina

Het gemak van Douglas bouwsysteem

Het bouwsysteem van Douglas-hout.nl bestaat uit verschillende producten die heel eenvoudig in het gebruik zijn. Ons assortiment Douglas bouwsysteem bestaat uit staanders (eindstaanders, hoekstaanders en tussenstaanders), regels en blokhutprofielen. De staanders zijn voorbewerkt met sleuven, waar u de planken eenvoudig inschuift.

Waar wordt Douglas houten bouwsysteem voor gebruikt?

Door het gemak van Douglas-hout bouwsystemen zijn de mogelijkheden enorm. Vaak wordt het bouwsysteem van Douglas hout gebruikt om veranda’s, schuren en schuttingen mee te bouwen. Maar eigenlijk kunt u met het Douglas hout bouwsysteem alle kanten op.

Lange levensduur

Douglas hout gaat minimaal 10 tot 15 jaar mee en heeft een prachtige roodbruine kleur. Een Douglas houten bouwsysteem wordt vaak onbehandeld toegepast. Na verloop van tijd zal het Douglas hout in de buitenlucht vergrijzen. Dit is een natuurlijk proces en het heeft geen invloed op de levensduur van Douglashout. Je kunt Douglas hout bouwsysteem ook behandelen met bijvoorbeeld beits of teer. Beitsen en teer vindt u ook bij Douglas-hout.nl.

Fijnbezaagd vs Geschaafd

Douglas hout kan op verschillende manieren bewerkt worden. Fijnbezaagd hout heeft een robuust en natuurlijk uiterlijk en wordt daarom vaak gebruikt bij veranda’s en overkappingen. Gebruik bij het verven of beitsen een grovere kwast. Geschaafd hout wordt machinaal glad gemaakt door een schaaf. Hierdoor is het hout goed te bewerken en is het geschikt om te verven of beitsen. Met geschaafd hout geeft u uw bouwproject een strakkere uitstraling.

Alle soorten en maten Douglas hout

Bij Douglas-hout.nl vindt u een uitgebreid assortiment aan Douglashout in verschillende afmetingen. Daarnaast vindt u hier ook andere producten van Douglas hout, zoals palen, planken, houten balken, Zweeds Rabat van Douglas hout enzovoorts. Deze zijn eenvoudig te bestellen op Douglas-hout.nl. Zit de door u gewenste afmeting er niet tussen? Wij leveren ook maatwerk. Maatwerk is eenvoudig te bestellen via de webshop.

Douglas bouwsysteem
Hoe werkt het Douglas Bouwsysteem?

Het Douglas Bouwsysteem is speciaal ontwikkeld om de bouw van jouw project te versnellen. De palen (en regels) zijn voorzien van sleuven waardoor je de planken er gemakkelijk tussen schuift.

Hoe breed en diep zijn de sleuven bij het Douglas Bouwsysteem?

De sleuven hebben een breedte van 30mm en een diepte van 20mm.

Is jullie Bouwsysteem fijnbezaagd of geschaafd Douglas hout?

De palen en regels leveren wij fijnbezaagd. De blokhutprofielen zijn gedroogd en geschaafd.