Actuele levertijden:  Voor 12:00 uur besteld, levering na 2 werkdagen

  Douglas Ramen en Deuren

  16 producten

  per pagina

  16 producten

  per pagina

  Kant-en-klare Douglas houten deuren en ramen

  Nooit was klussen zo eenvoudig! Douglas-Hout.nl heeft ook kant-en-klare Douglas houten ramen en deuren. Uiteraard hebben we ook de bouwmaterialen die u nodig heeft voor het plaatsen van Douglashouten deuren en ramen, zoals verstelbare poortframes, kaderprofielsetjes en deurbeslag.

  Waar worden Douglas hout deuren en ramen voor gebruikt?

  Het zal geen verrassing zijn dat u een Douglas houten bouwproject, of het nu een schuur of een schutting is, of wat voor bouwproject dan ook, dat een Douglas-houten deur of raam een uitstekende keuze is. Zeker als u deze kant-en-klaar, in verschillende afmetingen kunt kopen in onze webshop.

  Voordelen van Douglas hout

  Douglas hout wordt enorm vaak voor projecten buiten gebruikt. Hierbij kunt u denken aan veranda’s, pergola’s, vlonders, meubels, bruggen en schuttingen.. Heeft u andere bouwplannen? Ook dan is Douglas-hout een perfect bouwmateriaal voor uw klus.

  Lange levensduur

  Douglas hout gaat minimaal 10 tot 15 jaar mee en heeft een prachtige roodbruine kleur. Een Douglas houten deur of raam wordt vaak onbehandeld toegepast. Na verloop van tijd zal het Douglashout in de buitenlucht vergrijzen. Dit is een natuurlijk proces en het heeft geen invloed op de levensduur van Douglas hout. Je kunt Douglas hout bouwsysteem ook behandelen met bijvoorbeeld beits of teer. Beitsen en teer vindt u ook bij Douglas-hout.nl.

  Douglas-hout in Ede: de specialist in producten van Douglas hout

  Wij zijn dé leverancier van Douglas hout in Nederland en België. Bij ons vindt u een enorme voorraad en een bijzonder ruim assortiment van Douglas houten producten. Hier start dus de ideale voorbereiding van uw bouwproject. Of het nu gaat om een schutting, vlonder, veranda of tuinhuis, bij ons vindt u alle Douglas houten producten die u daarvoor nodig heeft.