Actuele levertijden:  Voor 12:00 uur besteld, levering na 2 werkdagen

Douglas Ramen en Deuren

15 producten

per pagina

15 producten

per pagina

Douglas ramen en deuren

Houten ramen en deuren maken jouw tuin- of vakantiehuis helemaal af. Of zoek jij een Douglas houten deur of raam voor een ander project? De opties zijn eindeloos bij Douglas-Hout.nl.

Douglas houten deur of raamkozijn

Douglas hout is een erg geliefd materiaal voor uiteenlopende bouwprojecten binnens- en buitenshuis. Zo wordt het robuuste hout veel gebruikt voor het maken van veranda’s, overkappingen en tuinhuisjes. In sommige van dit soort projecten zijn ramen en/of deuren onmisbaar.   Bij Douglas-Hout vind je alles wat je nodig hebt voor het realiseren van Douglas deuren en ramen. Niet alleen de deuren zelf kun je bij ons kopen, ook de kozijnen en andere benodigdheden voor het plaatsen van de ramen en deuren vind je bij ons. Zo realiseer je eenvoudig geweldige deuren en ramen voor in jouw bouwproject.

 

Een robuuste houtsoort met mooie eigenschappen

Douglas hout is een van de hardste Europese naaldhoutsoorten. Dat maakt van Douglas hout een erg geliefd materiaal. Bovendien heeft het hout een mooie roodbruine kleur, die na verloop van tijd kan vergrijzen. Als je dit liever niet hebt, kun je het hout behandelen met beits. De levensduur van Douglas hout is zo’n 10 tot 15 jaar. Dat maakt het materiaal geschikt voor veel verschillende toepassingen. Een deur van Douglas kan dan ook goed binnenshuis, maar net zo goed buitenshuis worden gebruikt. Plaats de deur bijvoorbeeld in een schutting, een schuurtje of een tuinhuisje.

 

Eenvoudig Douglas deuren en ramen plaatsen

Bij Douglas-Hout vind je alles wat je nodig hebt voor het realiseren van Douglas deuren en ramen. Je kunt de ramen en deuren kant-en-klaar bij ons bestellen. We hebben een groot aantal producten op voorraad, waardoor we deze altijd snel kunnen leveren. Zo kies je bijvoorbeeld uit:

 

 

Zit het onderdeel dat jij zoekt niet in ons assortiment? Dan horen we graag waar je naar op zoek bent. Wij kijken dan graag of we je met maatwerk tegemoet kunnen komen.

 

Advies nodig? Wij staan voor je klaar

Heb je vragen over onze producten of heb je advies nodig over je bouwproject? Wij staan altijd voor je klaar. Neem contact met ons op en we denken graag met je mee. Of het nu gaat over Douglas deuren, Douglas planken of andere Douglas producten, we helpen je verder. Kun je in ons assortiment niet vinden wat je nodig hebt om jouw project tot een goed einde te brengen? Ook dan horen we het graag. Veel producten kunnen wij op maat maken. Zo helpen we om ook van jouw bouwproject een groot succes te maken.

Douglas ramen en deuren
Worden de ramen en deuren geleverd inclusief hang- en sluitwerk?

Dit verschilt per product. In de productomschrijving vermelden wij of het raam of de deur met of zonder hang- en sluitwerk wordt geleverd.

Wat is de levertijd van een Douglas deur?

De deuren die op de website te vinden zijn, kunnen wij vanuit voorraad leveren. Onze bezorgtijd bij leveren is momenteel circa 2 tot 4 werkdagen. Afhalen is mogelijk met 1 tot 2 werkdagen.

Wat voor glas zit er in de Douglas deuren met ruit(en)

De deuren zijn voorzien van Thermopane glas. Thermopane is dubbel gelaagd veiligheidsglas. Mocht het glas breken, dan ontstaan er geen scherven.