Actuele levertijden:  Voor 12:00 uur besteld, levering na 2 werkdagen

Bouten en Moeren

7 producten

per pagina

7 producten

per pagina

Bouten en moeren

Goede bouten en moeren zijn nodig voor het stevig bevestigen van verschillende materialen. Daarom hebben wij een mooi bouten en moeren assortiment voor je verzameld. Met deze bouten en moeren wordt het bevestigen van bijvoorbeeld deurbeslag heel gemakkelijk. Kies de juiste producten voor jouw project en ga aan de slag!

Ons bouten en moeren assortiment

Bij ons koop je bouten en moeren altijd samen. Zo heb je direct het juiste formaat moer bij jouw bouten. Dat scheelt je weer tijd en moeite. We hebben de bouten in diverse afmetingen. Zo kies je gemakkelijk de bout die bij jouw project past. Daarbij hebben we de bouten in het zwart en zilverkleurig. Aangezien je bouten bij veel projecten zult blijven zien, wil het oog ook wat. Kies daarom niet alleen de bout die qua formaat het beste bij jouw project past, maar kies ook degene die het mooiste zal staan.

De voordelen van slotbouten

De bouten die wij in het assortiment hebben, zijn allemaal slotbouten. Deze bouten worden met name gebruikt bij houtverbindingen. De platte kop ziet er mooi uit en het vierkante gedeelte onder de kop zorgt ervoor dat de bout niet meedraait als je de moer vastdraait. Je boort hiervoor eerst een gat en steekt de bout hier goed doorheen. Hierbij verankert het vierkante gedeelte zich in het hout. De bout kan nu niet meer draaien, waardoor je de moer goed stevig kunt aandraaien. Zo realiseer je erg sterke verbindingen.

Combineer je bouten en moeren met andere producten

Bouten en moeren zijn nodig voor het bevestigen van diverse materialen. Ook die materialen koop je veelal bij Douglas-Hout.nl. Van de fundering met betonpoeren of paalhouders tot aan het deurbeslag voor jouw tuinhuisje, we hebben het allemaal. Daarbij zijn we gespecialiseerd in het leveren van Douglas houten producten, zoals palen, balken en planken. Deze leveren we niet alleen in standaard maten, maar we werken ook veel met maatwerk. Zo helpen we bij het realiseren van uiteenlopende unieke projecten. Van tuinhuisjes tot schuttingen en van pergola’s tot veranda’s, met de juiste materialen kan het allemaal.

Hulp bij het realiseren van jouw project

Weet je al precies welke materialen jij allemaal nodig hebt? Dan bestel je deze gemakkelijk in onze webshop. We leveren ze dan zo snel mogelijk bij jou thuis. Twijfel je nog tussen diverse producten of kun je niet precies vinden wat je zoekt? Neem dan contact met ons op. Er is vaak veel mogelijk en we adviseren je graag over de diverse mogelijkheden.

Bouten en Moeren
Wat is een gegalvaniseerde slotbout?

Bij gegalvaniseerde slotbouten wordt het staal voorzien van een laagje zink om roesten te voorkomen.

Moet ik de moeren los bestellen?

Nee, dat is niet nodig. Al onze bouten worden inclusief moeren geleverd.

Waarom zit er een vierkant deel achter de kop van een slotbout?

Het vierkante deel voorkomt dat de bout draait wanneer je de moer vastdraait doordat deze bij het aandraaien in het hout verdwijnt.