Actuele levertijden:  Voor 12:00 uur besteld, levering na 2 werkdagen

Hou je van een landelijke uitstraling? Dan is een schoor onmisbaar voor jouw project. Een schoor komt de stevigheid van je constructie ook ten goede.

Specificaties van Douglas schoor 100x100x650mm buitenwerks fijnbezaagd

 • Dikte: 100mm (10cm)
 • Breedte: 100mm (10cm)
 • Lengte: 650mm (65cm)
 • Bewerking: fijnbezaagd

Eigenschappen van Douglas schoor 100x100mm

Douglas hout is één van de hardste Europese naaldhoutsoorten. Onbehandeld gaat het 10 tot 15 jaar mee.

Wanneer je Remmers beits HK-Lazuur Douglas RC-190 2,5 ltr. gebruikt om je hout te behandelen blijft de warme kleur van Douglas behouden. Je kunt het hout ook onbehandeld gebruiken. Het is goed om er in dat geval rekening mee te houden dat het hout na verloop van tijd zal vergrijzen.

Combineer de Douglas schoor 10x10cm met andere Douglas producten

Vanzelfsprekend kan je bij ons terecht voor Douglas palen, balken en planken. Maar ook voor EPDM dakbedekking, beitsen en verschillende accessoires ben je bij ons aan het juiste adres.

Advies nodig over Douglas schoren?

Heb je advies nodig over het plaatsen van schoren? Of loop je tegen andere vragen aan? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

Meer informatie
Houtbewerking Fijnbezaagd
Prijs per meter € 10,82 incl. BTW
Houtsoort Douglas hout
Afmeting100x100mm (10x10cm)
CategorieDouglas Schoren

Douglas schoor 100x100x650mm buitenwerks fijnbezaagd

Douglas schoor 100x100x650mm buitenwerks fijnbezaagd aanpassen
Soort
Fijnbezaagd
Geschaafd
Lengte (meters)
0.65

* Verplichte velden

€ 10,82 € 8,94

Uw aanpassing
111110010065
Douglas schoor 100x100x650mm buitenwerks fijnbezaagd

Op voorraad

Samenvatting bestelling
  •  

   Gratis bezorging Bij bestelling vanaf € 2.500,-

  •  

   Top kwaliteit douglas hout Sterk, duurzaam en betaalbaar

  •  

   Artikelen op maat gezaagd Uw maatwerk door ons te realiseren

  Waar worden Douglas schoren 100x100x650mm voor gebruikt?

  Overal waar u een Douglas constructie voor moet maken zult u gebruik moeten maken van houten Douglas schoren. Douglas houten schoren 100x100x650mm worden gebruikt voor om bouwconstructies stevigheid te geven, maar ook voor diverse siertoepassingen. De Douglas houten schoren 100x100x650mm zijn in het bijzonder geschikt voor veranda’s en schuurbouw.

  Wat zijn schoren?

  Schoren zijn steunbalken die schuin worden geplaatst om een bouwconstructie meer stevigheid te geven. Door Douglas-houten schoren te gebruiken voorkom je dat de constructie scheeftrekt. Naast een constructieve functie hebben Douglas schoren 100x100x650mm ook een decoratieve functie. Douglas houten schoren geven uw houten constructie een nostalgische uitstraling.

  Fijnbezaagd vs Geschaafd

  Douglas hout kan op verschillende manieren bewerkt worden. Fijnbezaagd hout heeft een robuust en natuurlijk uiterlijk en wordt daarom vaak gebruikt bij veranda’s en overkappingen. Gebruik bij het verven of beitsen een grovere kwast. Geschaafd hout wordt machinaal glad gemaakt door een schaaf. Hierdoor is het hout goed te bewerken en is het geschikt om te verven of beitsen. Met geschaafd hout geeft u uw bouwproject een strakkere uitstraling. De Douglas houten schoren 100x100x650mm zijn fijnbezaagd.

  Lange levensduur

  Douglas hout gaat minimaal 10 tot 15 jaar mee en heeft een prachtige roodbruine kleur. Een Douglas houten bouwsysteem wordt vaak onbehandeld toegepast. Na verloop van tijd zal het Douglashout in de buitenlucht vergrijzen. Dit is een natuurlijk proces en het heeft geen invloed op de levensduur van Douglas hout. Je kunt Douglas hout bouwsysteem ook behandelen met bijvoorbeeld beits of teer. Beitsen en teer vindt u ook bij Douglas-hout.nl.

  Alle soorten en maten Douglas hout

  Bij Douglas-hout.nl vindt u een uitgebreid assortiment aan Douglas houten schoren in verschillende afmetingen. Daarnaast vindt u hier ook andere producten van Douglas hout, zoals palen, planken, balken, Zweeds rabat enzovoorts. Deze zijn eenvoudig te bestellen op Douglas-hout.nl. Zit de door u gewenste afmeting er niet tussen? Wij leveren ook maatwerk. Neem dan contact met ons op.

  Douglas-hout in Ede: de specialist in producten van Douglas hout

  Wij zijn dé leverancier van Douglas hout in Nederland en België. Bij ons vindt u een enorme voorraad en een bijzonder ruim assortiment van Douglas houten producten. Hier start dus de ideale voorbereiding van uw bouwproject. Of het nu gaat om een schutting, vlonder, veranda of tuinhuis, bij ons vindt u alle Douglas houten producten die u daarvoor nodig heeft.