Douglas Schoren

Schoren nodig? Een schoor is een schuin geplaatste balk, paal of stijl die dient om de stijfheid van een constructie te vergroten. Vaak worden schoren toegepast in dakconstructies om een deel van de belasting van de spanten af te dragen aan de trekplaten. Douglas houten schoren zijn er voor versteviging of decoratie van schuren, overkappingen en...

Schoren nodig? Een schoor is een schuin geplaatste balk, paal of stijl die dient om de stijfheid van een constructie te vergroten. Vaak worden schoren toegepast in dakconstructies om een deel van de belasting van de spanten af te dragen aan de trekplaten. Douglas houten schoren zijn er voor versteviging of decoratie van schuren, overkappingen en andere houten constructies.

De schoren worden door Douglas-hout.nl geleverd in geschaafd of fijnbezaagd hout. De keuze kunt u maken onder opties, wanneer u op het product klikt.

Fijnbezaagd hout

Fijnbezaagd hout is zoals deze van de zagerij vandaan komt. Het hout is hierbij dus ruw gezaagd en heeft een robuust en stoer uiterlijk.


Geschaafd hout

Bij geschaafd hout is het hout glad geschaafd wat ervoor zorgt dat het niet splintert en direct geschikt is om te verven.

Lees verder
Toont 1 - 8 van de 8 items
 • Openingstijden

  Maandag 07:30 - 16:30 uur
  Dinsdag 07:30 - 16:30 uur
  Woensdag 07:30 - 16:30 uur
  Donderdag 07:30 - 16:30 uur
  Vrijdag 07:30 - 16:30 uur
  Zaterdag 07:30 - 12:00 uur
  Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag t/m vrijdag 7.30-12.00 en 12.30-16.30

Blogs van onze experts

Veranda bouwen van douglas hout

Een blog over hoe je een veranda van douglas hout bouwt

Gekleurd douglas hout

Op zoek naar gekleurd Douglas hout? Bij Douglas-hout.nl kies je uit maar liefst 7 stijlvolle kleuren.