Actuele levertijden:  Voor 12:00 uur besteld, levering na 2 werkdagen
Meer informatie
Description

De robuuste Douglas houten hoekstaander van 120mm x 120mm zijn fijnbezaagd en te gebruiken om bijvoorbeeld 2 wanden aan te laten sluiten op elkaar. De sleuf is 30mm breed en heeft een diepte van 20mm

Deze staanders van Douglas hout zijn zeer geschikt voor

 • Schuttingen
 • Pergola’s
 • Veranda’s
 • Blokhutprofielen

Douglas hoekstaander 120x120mm t.b.v. snelbouw 3m

Douglas hoekstaander 120x120mm t.b.v. snelbouw 3m aanpassen
Lengte (meters)
3
Meter prijs:0,00

* Verplichte velden

€ 45,85 € 37,89

Uw aanpassing
119103121230
Douglas hoekstaander 120x120mm t.b.v. snelbouw 3m

Op voorraad

Samenvatting bestelling
  •  

   Gratis bezorging Bij bestelling vanaf €1750,-

  •  

   Top kwaliteit douglas hout Sterk, duurzaam en betaalbaar

  •  

   Artikelen op maat gezaagd Uw maatwerk door ons te realiseren

  Waar wordt een Douglas hoekstaander 120x120mm voor gebruikt?

  De Douglas houten hoekstaanders 120x120mm worden gebruikt voor snelbouw. De hoekstaanders hebben twee sleuven, waardoor ze te gebruiken zijn als hoekpaal om 2 wanden aan te laten sluiten bij uw bouwproject. Deze hoekstaanders van Douglas hout zijn zeer geschikt voor schuttingen, blokhutprofielen, plantenbakken en vele andere doeleinden. Eigenlijk kunt u met Douglas hout hoekstaanders 120x120mm alle kanten op.

  Overige producten voor de snelbouw

  Naast deze Douglas houten hoekstaanders 120x120mm hebben wij nog meer producten voor de snelbouw in ons assortiment. In onze webshop vindt u ook de Douglas eindstaander 120x120mm, de Douglas tussenstaander 120x120mm en de Douglas regel 50x70mm. Zo wordt het nog eenvoudiger om uw bouwproject snel te realiseren.

  Lange levensduur

  Douglas hout gaat minimaal 10 tot 15 jaar mee en heeft een prachtige roodbruine kleur. Een Douglas houten hoekstaanders 120x120mm wordt vaak onbehandeld toegepast. Na verloop van tijd zal het Douglas hout in de buitenlucht vergrijzen. Dit is een natuurlijk proces en het heeft geen invloed op de levensduur van Douglashout. Je kunt Douglas hout hoekstaander ook behandelen met bijvoorbeeld beits of teer. Beitsen en teer vindt u ook bij Douglas-hout.nl.

  Fijnbezaagd vs Geschaafd

  Douglas hout kan op verschillende manieren bewerkt worden. Fijnbezaagd hout heeft een robuust en natuurlijk uiterlijk en wordt daarom vaak gebruikt bij veranda’s en overkappingen. Gebruik bij het verven of beitsen een grovere kwast. Geschaafd hout wordt machinaal glad gemaakt door een schaaf. Hierdoor is het hout goed te bewerken en is het geschikt om te verven of beitsen. Met geschaafd hout geeft u uw bouwproject een strakkere uitstraling. De Douglas hoekstaanders 120x120mm zijn fijnbezaagd.

  Alle soorten en maten Douglas hout

  Bij Douglas-hout.nl vindt u een uitgebreid assortiment aan Douglashout in verschillende afmetingen. Daarnaast vindt u hier ook andere producten van Douglas hout, zoals palen, planken, balken, Zweeds rabat enzovoorts. Deze zijn eenvoudig te bestellen op Douglas-hout.nl. Zit de door u gewenste afmeting er niet tussen? Wij leveren ook maatwerk. Maatwerk is eenvoudig te bestellen via de webshop.