Actuele levertijden:  Voor 12:00 uur besteld, levering na 2 werkdagen

Ben je van plan Douglas palen direct in de grond te plaatsen? Gebruik dan teer voor het deel van de paal dat de grond in gaat. Hiermee bescherm je het hout tegen houtrot en schimmels.

Specificaties van Teer 2,5 ltr.

 • Inhoud: 2,5l.
 • Verbruik: 2,5l. = ca. 25 m2
 • Kleur: zwart

Goed om te weten over Teer

Als jouw paal in direct contact met de grond komt, is het goed om deze tot 10 centimeter boven het maaiveld te behandelen met teer. Hiermee bescherm je het hout tegen houtrot en schimmels. De teer kan ook worden gebruikt op andere houtsoorten.

Hoe breng je de teer aan?

Voor het aanbrengen van de teer gebruik je één van onze kwasten. Voor de grotere palen is een blokkwast ideaal. Ga je een kleiner oppervlak behandelen? Kies dan een ronde of platte kwast.

Wil je de rest van de paal ook van de nodige bescherming voorzien? Gebruik dan een olie of beits voor het deel dat niet met teer is behandeld. Wij hebben verschillende kleuren beitsen in ons assortiment, waaronder zwart, wit en verschillende grijstinten. Zie je liever de oorspronkelijke Douglas kleur? Kies dan de HK Lazuur Douglas.

Advies nodig over teer?

Wil jij teer gaan gebruiken, maar loop je nog tegen wat vragen aan? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!

Meer informatie
CategorieHoutteer

Teer 2,5 ltr.

€ 40,74 € 33,67
Postbezorging mogelijk

Artikelen met het label 'Postbezorging mogelijk' worden als pakket verstuurd. De verzendkosten voor een pakketlevering zijn €12.50 inclusief BTW. Bestellingen worden doorgaans binnen 2 werkdagen bij u afgeleverd.

 •  

  Gratis bezorging Bij bestelling vanaf € 2.500,-

 •  

  Top kwaliteit douglas hout Sterk, duurzaam en betaalbaar

 •  

  Artikelen op maat gezaagd Uw maatwerk door ons te realiseren