Actuele levertijden:  Voor 12:00 uur besteld, levering na 2 werkdagen

Deze set bestaat uit 6 slangenboren met verschillende diktes. De slangenboren zijn geschikt voor alle houtsoorten en door de grove spiraalvorm wordt het zaagsel goed afgevoerd.

Specificaties van Slangenboren set 6-delig 8-18mm 230mm lang

 • Aantal boren in set: 6
 • Maten: 8, 10, 12, 14 en 16mm

Eigenschappen van de 6-delige slangenboren set

Deze set bestaat uit 6 slangenboren met verschillende diktes. De diktes lopen uiteen van 8, 10, 12, 14 tot 16mm. Alle boren in deze set zijn 230mm lang.

Verschillende klussen vragen om verschillende soorten boren. Gebruik bijvoorbeeld een speedboor voor de wat grotere gaten. Wil je in steen of beton boren? Gebruik dan een hamerboor. In ons assortiment accessoires vind je boren in verschillende soorten en maten. Voor iedere klus een geschikte optie.

De voordelen van een slangenboor set

De grove spiraalvorm van de boor zorgt ervoor dat het zaagsel goed wordt afgevoerd en daarnaast is de set slangenboren geschikt voor alle houtsoorten. Het houten doosje helpt om de boren netjes en bij elkaar te houden.

Advies nodig over de slangenboren set?

Het is goed om bij het boren een gelijkmatige snelheid te gebruiken. Ben jij van plan binnenkort één van de boren uit de set te gebruiken, maar heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We horen graag van je!

Meer informatie
CategorieBoren

Slangenboren set 6-delig 8-18mm 230mm lang

€ 62,41 € 51,58
Postbezorging mogelijk

Artikelen met het label 'Postbezorging mogelijk' worden als pakket verstuurd. De verzendkosten voor een pakketlevering zijn €12.50 inclusief BTW. Bestellingen worden doorgaans binnen 2 werkdagen bij u afgeleverd.

 •  

  Gratis bezorging Bij bestelling vanaf € 2.500,-

 •  

  Top kwaliteit douglas hout Sterk, duurzaam en betaalbaar

 •  

  Artikelen op maat gezaagd Uw maatwerk door ons te realiseren