Actuele levertijden:  Voor 12:00 uur besteld, levering na 2 werkdagen

De Labor speedboor kan je gebruiken voor zowel zacht als hardhout. Met de boor kan je op hoge snelheid grotere gaten boren.

Specificaties van Labor Speedboor Q.L. 40,0mm

  • Maat: 40mm (4cm)

Eigenschappen van de speedboor 40 mm

De Labor speedboor is gemaakt van hoogwaardig gereedschapsstaal. Dankzij de midden- en zijsnijders kan je op hoge snelheid grote gaten maken.

De boor is voorzien van een centreerpunt waarmee je stabiel kunt boren. In ons assortiment accessoires vind je speedboren in verschillende maten.

Tip bij het gebruiken van de speedboor

Ga je de speedboor gebruiken, probeer dan te boren tot je de punt van de boor aan de andere kant van het hout ziet. Boor de rest vervolgens vanaf de andere zijde. Zo krijg je het beste resultaat.

Advies nodig over boren?

Welke boor is nou eigenlijk geschikt voor welke klus? Deze speedboor kan je het best gebruiken als je wat grotere gaten wilt boren. Voor het (klop)boren in steen of beton gebruik je een hamerboor. De slangenboor is geschikt voor het boren van diepe gaten.

Ga jij binnenkort starten met je nieuwe klus en heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag met een passend advies!

Meer informatie
CategorieBoren

Labor Speedboor Q.L. 40,0mm

€ 9,57 € 7,91
Postbezorging mogelijk

Artikelen met het label 'Postbezorging mogelijk' worden als pakket verstuurd. De verzendkosten voor een pakketlevering zijn €12.50 inclusief BTW. Bestellingen worden doorgaans binnen 2 werkdagen bij u afgeleverd.

  •  

    Gratis bezorging Bij bestelling vanaf € 2.500,-

  •  

    Top kwaliteit douglas hout Sterk, duurzaam en betaalbaar

  •  

    Artikelen op maat gezaagd Uw maatwerk door ons te realiseren