Actuele levertijden:  Voor 12:00 uur besteld, levering na 3 werkdagen
Meer informatie
Lengte (meter)2
Prijs per meter € 4,53 incl. BTW
Houtbewerking Geschaafd
Afmeting13x170mm (1.3x17cm)
CategorieDouglas Planken

Douglas vellingdelen 18x175mm WB

Douglas vellingdelen 18x175mm WB aanpassen
Soort
Geschaafd
Lengte (meters)
2.5
3
4
5
Meter prijs:0,00

* Verplichte velden

€ 11,31 € 9,35

Uw aanpassing
112101819525
Douglas vellingdelen 18x175mm WB

Op voorraad

Samenvatting bestelling
  •  

   Gratis bezorging Bij bestelling vanaf €1750,-

  •  

   Top kwaliteit douglas hout Sterk, duurzaam en betaalbaar

  •  

   Artikelen op maat gezaagd Uw maatwerk door ons te realiseren

  Wat zijn vellingdelen?

  Vellingdelen zijn planken die op zo’n manier zijn vormgegeven, dat ze perfect in elkaar vallen. Aan de ene kant van de plank zit een inkeping (groef) en aan de andere kant van de plank zit een rand (mes). Bij het gebruik klikt het mes in de groef waardoor een strakke afwerking ontstaat. De planken zijn vervolgens te schroeven of spijkeren.

  Waar worden Douglas houten vellingdelen voor gebruikt?

  Omdat Douglashouten vellingdelen zo mooi in elkaar klikken worden ze vaak gebruikt voor wandaftimmeringen van de binnenzijden van bijvoorbeeld veranda's en schuren, maar ook voor vloeren. Douglas houten vellingdelen hebben zoveel mogelijkheden, denk bijvoorbeeld aan gevelbekleding, schuttingen, lambrisering en deuren. Ook worden ze vaak gebruikt als dakbeschotten. Door Douglas houten vellingdelen krijgt uw bouwproject een karakteristieke rustieke uitstraling.

  Douglas vellingdelen

  Heeft u voor uw bouwproject vellingdelen nodig? Voor veel klussen zijn Douglas-houten vellingdelen de beste optie. Op de website van Douglas-hout.nl vindt u Douglashouten vellingdelen. Onze vellingdelen zijn uit voorraad leverbaar en u vindt de Douglas houten vellingdelen standaard in verschillende afmetingen. Heeft u andere afmetingen vellingdelen nodig? Wij zagen de vellingdelen van Douglas hout ook op de door u gewenste lengte.

  Douglas hout is naaldhout

  Wist u dat Douglashout de sterkste Europese naaldhoutsoort is die er bestaat? Douglas-hout gaat ook minimaal 10 tot 15 jaar mee. Daarom wordt Douglas hout veel gebruikt voor toepassingen buitenshuis. De mooie roodbruine kleur van het hout wordt vaak niet behandeld en verkleurt na verloop van tijd naar een blauwgrijze tint. Om dat te voorkomen kunt u beits of impregneer gebruiken om het Douglas hout mee te bewerken. Deze beitsen en teer vindt u ook in de webshop van Douglas-hout.nl.

  Douglas hout kopen

  Bij Douglas-hout.nl vindt u een uitgebreid assortiment aan bouwmaterialen zoals palen, regels, schaaldelen, Zweeds Rabat en diverse soorten planken, waaronder de Douglas vlonderplank en nog veel meer. Op onze vestiging in Ede hebben we een enorme voorraad Douglashout in verschillende maten en lengtes. U bestelt het eenvoudig en snel op Douglas-hout.nl.