Actuele levertijden:  Voor 12:00 uur besteld, levering na 2 werkdagen
Meer informatie
Description

De robuuste Douglas houten snelbouwregels van 50mm x 70mm zijn fijnbezaagd en te gebruiken voor montage van de blokhutprofielen. De sleuf is 30mm breed en heeft een diepte van 20mm

Deze snelbouwregels van Douglas hout zijn zeer geschikt voor

 • Montage van schuttingen
 • Montage van blokhutprofielen
 • Bevestiging aan Douglas palen
 • Diverse andere doeleinden

Douglas regel 50x70mm t.b.v. snelbouw

Douglas regel 50x70mm t.b.v. snelbouw aanpassen
Lengte (meters)
2
3
Meter prijs:0,00

* Verplichte velden

€ 6,29 € 5,20

Uw aanpassing
118104507020
Douglas regel 50x70mm t.b.v. snelbouw

Op voorraad

Samenvatting bestelling
  •  

   Gratis bezorging Bij bestelling vanaf €1750,-

  •  

   Top kwaliteit douglas hout Sterk, duurzaam en betaalbaar

  •  

   Artikelen op maat gezaagd Uw maatwerk door ons te realiseren

  Waar wordt een Douglas regel 50x70mm voor gebruikt?

  De Douglas houten regel 50x70mm worden gebruikt voor de voormontage waar het blokhutprofiel in komt te liggen bij snelbouw. De regels hebben een sleuf. Daarom zijn de Douglas houten snelbouwregels ook te gebruiken om op een Douglas paal te schroeven, als er bijvoorbeeld palen van 150x150mm op de hoeken komen in plaats van de Douglas 120x120 palen met sleuf. Deze regels van Douglas hout zijn zeer geschikt voor schuttingen, blokhutprofielen en vele andere doeleinden. Eigenlijk kunt u met Douglas houten regel 50x70mm alle kanten op.

  Overige producten voor de snelbouw

  Naast deze Douglas houten regel 50x70mm hebben wij nog meer producten voor de snelbouw in ons assortiment. In onze webshop vindt u ook de Douglas eindstaander 120x120mm, de Douglas hoekstaander 120x120mm en de Douglas tussenstaanders 120x120mm. Zo wordt het nog eenvoudiger om uw bouwproject snel te realiseren.

  Lange levensduur

  Douglas hout gaat minimaal 10 tot 15 jaar mee en heeft een prachtige roodbruine kleur. Een Douglas houten regel 50x70mm wordt vaak onbehandeld toegepast. Na verloop van tijd zal het Douglas hout in de buitenlucht vergrijzen. Dit is een natuurlijk proces en het heeft geen invloed op de levensduur van Douglashout. Je kunt Douglas hout eindstaander ook behandelen met bijvoorbeeld beits of teer. Beitsen en teer vindt u ook bij Douglas-hout.nl.

  Fijnbezaagd vs Geschaafd

  Douglas hout kan op verschillende manieren bewerkt worden. Fijnbezaagd hout heeft een robuust en natuurlijk uiterlijk en wordt daarom vaak gebruikt bij veranda’s en overkappingen. Gebruik bij het verven of beitsen een grovere kwast. Geschaafd hout wordt machinaal glad gemaakt door een schaaf. Hierdoor is het hout goed te bewerken en is het geschikt om te verven of beitsen. Met geschaafd hout geeft u uw bouwproject een strakkere uitstraling. De Douglas regel 50x70mm zijn fijnbezaagd.

  Alle soorten en maten Douglas hout

  Bij Douglas-hout.nl vindt u een uitgebreid assortiment aan Douglashout in verschillende afmetingen. Daarnaast vindt u hier ook andere producten van Douglas hout, zoals palen, planken, balken, Zweeds rabat enzovoorts. Deze zijn eenvoudig te bestellen op Douglas-hout.nl. Zit de door u gewenste afmeting er niet tussen? Wij leveren ook maatwerk. Maatwerk is eenvoudig te bestellen via de webshop.