Actuele levertijden:  Voor 12:00 uur besteld, levering na 3 werkdagen
Meer informatie
Lengte (meter)2
Prijs per meter € 9 incl. BTW
Houtbewerking Geschaafd
Afmeting23x175mm (2.3x17.5cm)
CategorieDouglas Bouwsysteem
CategorieDouglas Planken

Douglas blokhutprofiel 28x180mm WB

Douglas blokhutprofiel 28x180mm WB aanpassen
Soort
Geschaafd
Lengte (meters)
2
2.5
3
4
5
Meter prijs:0,00

* Verplichte velden

€ 18,00 € 14,88

Uw aanpassing
112102818020
Douglas blokhutprofiel 28x180mm WB

Op voorraad

Samenvatting bestelling
  •  

   Gratis bezorging Bij bestelling vanaf €1750,-

  •  

   Top kwaliteit douglas hout Sterk, duurzaam en betaalbaar

  •  

   Artikelen op maat gezaagd Uw maatwerk door ons te realiseren

  Wat is een blokhutprofiel?

  Bij Douglas houten blokhotprofiel hebben de planken net als bij vellingdelen aan de ene kant een inkeping (groef) en aan de andere kant een rand. Deze schuiven perfect in elkaar waardoor u een strakke wand kunt opbouwen. Het grote voordeel is dat de Douglashouten blokhutprofielen van een mooie dikte zijn, waarmee ze geschikt zijn voor diverse doeleinden.

  Waar wordt een Douglas hout blokhutprofiel voor gebruikt

  Douglas houten blokhutprofielen worden veel gebruikt in combinatie met snelbouwsystemen. Ook dakbeschotten en wandaftimmeringen van veranda’s en schuren worden veel met blokhutprofiel gemaakt. Waar Douglas hout blokhutprofiel ook vaak voor gebruikt wordt is voor schuttingen, omdat de beide kanten van de plank identiek zijn en naadloos op elkaar aansluiten.

  Waarom een blokhutprofiel van Douglas hout gebruiken?

  Douglas hout is de sterkste Europese naaldhoutsoort die er bestaat. Douglas-hout gaat ook minimaal 10 tot 15 jaar mee. Daarom wordt Douglashout veel gebruikt voor toepassingen buitenshuis. De mooie roodbruine kleur van het hout wordt vaak niet behandeld en verkleurt na verloop van tijd naar een blauwgrijze tint. Dit zou u kunnen voorkomen door beits of impregneer te gebruiken om het Douglas hout mee te bewerken. Bekijk het assortiment in de webshop van Douglas-hout.nl.

  Douglas blokhutprofiel kopen

  Heeft u voor uw bouwproject een blokhutprofiel nodig? Voor veel klussen zijn Douglas-houten blokhutprofielen de beste optie. Op de website van Douglas-hout.nl vindt u Douglashouten blokhutprofiel. Onze blokhutprofielen zijn uit voorraad leverbaar en u vindt de Douglas houten blokhutprofiel standaard in verschillende afmetingen. Heeft u andere afmetingen nodig? Wij zagen de blokhutprofiel van Douglas hout ook op maat. Dit kunt u gemakkelijk via onze afkortmodule aangeven bij uw bestelling.

  Assortiment van Douglas-hout.nl

  Bij Douglas-hout.nl vindt u een uitgebreid assortiment aan bouwmaterialen zoals palen, planken zoals Douglas vlonderplankenregels, schaaldelen, Zweeds Rabat enzovoorts van Douglas hout. Op onze vestiging in Ede hebben we een enorme voorraad Douglashout in verschillende maten en lengtes. U bestelt het eenvoudig en snel op Douglas-hout.nl