Actuele levertijden:  Voor 12:00 uur besteld, levering na 2 werkdagen
Meer informatie
Description

Robuuste Douglas houten balken van 100mm x 200mm

Deze Douglas houten balken zijn te gebruiken voor:

 • Schuren
 • Pergola’s
 • Veranda’s
 • Buitenmeubelen
 • Div. andere framebouw mogelijkheden

Douglas balk 100x200mm fijnbezaagd

Meer informatie
Description

Robuuste Douglas houten balken van 100mm x 200mm

Deze Douglas houten balken zijn te gebruiken voor:

 • Schuren
 • Pergola’s
 • Veranda’s
 • Buitenmeubelen
 • Div. andere framebouw mogelijkheden
Douglas balk 100x200mm fijnbezaagd aanpassen
Soort
Fijnbezaagd
Geschaafd
Lengte (meters)
3
4
5
6
Meter prijs:0,00

* Verplichte velden

€ 47,12 € 38,94

Uw aanpassing
111110020030
Douglas balk 100x200mm fijnbezaagd

Op voorraad

Samenvatting bestelling
  •  

   Gratis bezorging Bij bestelling vanaf €1000,-

  •  

   Top kwaliteit douglas hout Sterk, duurzaam en betaalbaar

  •  

   Artikelen op maat gezaagd Uw maatwerk door ons te realiseren

  Waar worden Douglas balken 100x200 mm fijnbezaagd voor gebruikt?

  Douglas balken 100 x 200 mm fijnbezaagd worden vaak gebruikt voor veranda’s en schuren, of als ringbalk voor een veranda, maar ook voor diverse andere framebouw mogelijkheden. Douglashouten balken 100 x 200 mm fijnbezaagd zijn ontzettend stevig en daardoor zijn ze een goede basis voor een dragende constructie. Met het gebruik van Douglas houten balken 100 x 200 mm fijnbezaagd weet u één ding zeker: de constructie van uw bouwproject wordt bijzonder sterk en gaat jarenlang mee.

  Wat is Douglas hout

  Wist u dat Douglas hout de sterkste Europese naaldhoutsoort is die er bestaat? Douglas-hout gaat ook minimaal 10 tot 15 jaar mee. Daarom wordt Douglashout veel gebruikt voor toepassingen buitenshuis. De mooie roodbruine kleur van het hout wordt vaak niet behandeld en verkleurt na verloop van tijd naar een blauwgrijze tint. Liever een andere kleur? Bekijk ons assortiment beitsen in onze webshop.

  Bouwen met Douglas hout

  Een bijkomend voordeel van het bouwen met Douglas hout en met hout in het algemeen, is dat het vergeleken met andere bouwmaterialen lichter is en het vraagt om een eenvoudigere bouwtechniek. Daarom wordt in bouwprojecten waar de assemblage op locatie moet plaatsvinden juist vaak Douglashout gebruikt.

  Soorten en maten Douglas hout

  Douglas houten balken 100 x 200 mm fijnbezaagd zijn een uitstekende keus als u echt stevige balken nodig heeft. Douglas-hout in Ede heeft een geweldig ruim assortiment van Douglashouten balken in verschillende afmetingen en afwerkingen uit voorraad leverbaar. Daarnaast vindt u hier ook ander producten van Douglas hout, zoals palen, planken, regels, Zweeds Rabat enzovoorts. Deze zijn eenvoudig te bestellen op Douglas-hout.nl. Staat de afmeting van uw Douglas houten balk er niet bij? Wij leveren ook maatwerk.

  Douglas-hout in Ede: de specialist in producten van Douglas hout

  Wij zijn dé leverancier van Douglas hout in Nederland en België. Bij ons vindt u een enorme voorraad en een bijzonder ruim assortiment van Douglas houten producten. Hier start dus de ideale voorbereiding van uw bouwproject. Of het nu gaat om een schutting, vlonder, veranda of tuinhuis, bij ons vindt u alle Douglas houten producten die u daarvoor nodig heeft.